"Tevreden klanten aan het woord"

King Jeans & Casuals

"Bink mediagroep produceert voor ons winkelcentrum de Schoof vier keer per jaar een voordeelmagazine. Het is een kleine glossy ,met leuke advertorials en aanbiedingen, exclusief voor onze klanten in Hendrik Ido Ambacht! Het boekje wordt full colour uitgebracht en is door zijn consequente opmaak zeer herkenbaar. Natasja zorgt namens Bink voor de catchy uitstraling en komt elke keer met vernieuwende creatieve aanvullingen op het steeds succesvollere magazine."

Frank Glimmerveen
Eigenaar De Schoof 51
www.kingkleding.nl
www.king-quinn.nl


Gall & Gall

Door Knipazine “het bonnenboekje”voor De Schoof enorm veel reacties ontvangen van zowel bestaande maar ook nieuwe klanten!

Alex Nuij
Eigenaar De Schoof 126 Hendrik ido Ambacht


Sport Centrum Dordrecht

Over de Voordeelknipper: De voordeelknipper is een uitstekend medium om je klantenkring uit te breiden. Consumenten hebben toch hun focus op voordeel. Het contact met Bink mediagroep verloopt prima. Men denkt mee en voert snel veranderingen door in de uiteindelijke lay-out. Een aanrader!

Cees Jorissen
Eigenaar Sport Centrum Dordrecht
www.sportcentrum-dordrecht.nl/

Pets Place

Door Knipazine De Schoof heel veel respons gekregen op verschillende acties die ik heb geplaatst. Leuk concept, meetbaar! En inmiddels onmisbaar voor ons winkelcentrum.

Dhr. van Oord

Eigenaar De Schoof 144 Hendrik ido Ambacht


Vodafone

Meetbaar, en gericht op verschillende doelgroepen. Goede respons gekregen op verschillende acties die wij hebben gebruikt.

Marloes Tomeij

Shopmanager VFW Hendrik ido Ambacht De Schoof

Shoeby fashion

Positief, meetbaar en zeker om als een winkelcentrum met alle winkeliers eraan deel te nemen maakt het boekje als een geheel enorm sterk!

Danny Buijs

Eigenaar Shoeby De Schoof 160